יעדים

פרובנס

צרפת
B&B ID 3434
icon
מספר אנשים
עד B&B אנשים
icon
מיקום
עמק הלואר

אודות הבית

טירה עם חדרים על בסיס לינה וארוחת בוקר
ממוקמת ליד אורליאנס בעמק הלואר

טירה מהמאה ה -18 שוכנת על שטח של 10 דונם של קרקע פרטית בסנדיון. המקום מציע חדרי אירוח ייחודיים עם חדרי אירוח עתיקים. המלון כולל בנוסף בריכת שחייה חיצונית מחוממת.
כל חדר מרווח מעוצב באופן אינדיבידואלי בסגנון התקופה וכולל נוף לגינה. החדרים כוללים חדר רחצה פרטי עם אמבטיה או מקלחת ומייבש שיער.
ארוחת הבוקר הינה זמינה בטירה, ויש מסעדה במרכז הכפר, אשר נמצאת במרחק של פחות מ -5 דקות נסיעה ברכב. ניתן למצוא מגוון של מסעדות ובתי קפה באורלינס (Orléans), הנמצאת במרחק של כ -20 דקות נסיעה משם.
ניתן להגיע אל מגרש הגולף ארדון (Ardon Golf Course) בתוך 15 דקות נסיעה, ומרכז רכיבה על סוסים נמצא במרחק של 11 דקות נסיעה משם. פעילויות הקיאקים והקיאקים בסן-דניס-אן-ואל (Saint-Denis-en-Val) נמצאות במרחק של 12 דקות נסיעה מהשאטו דה שמבולינס . שירות השכרת אופניים וחניה פרטית חינם זמינים באתר.

תמונות מהוילה

מעוניינים להשכיר או לקבל פרטים נוספים על הוילה? חייגו עכשיו למספר 09-9580463 או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם: