יעדים
איטליה
אודות הבית
וילה יוקרתית עם בריכת שחייה פרטית הממוקמת במיקום מעולה מול הים במרינה די מודיקה (Marina di Modica), אתר נופש קטן על חוף הים בחוף הדרומי של סיציליה. מקום יוקרתי זה מוקף בגן מפואר, ומציע טרסות גדולות ומאובזרות היטב עם נוף פנורמי לים. מרוהטת בסגנון עכשווי, הפנים הנוחים של הווילה מזמינים באופן שווה ומחולקים לשני בניינים המשקיפים על בריכת השחייה הגדולה. הוא כולל תשעה חדרי שינה ממוזגים, שמונה חדרי אמבטיה מפוארים, שני מטבחים, שני חדרי מגורים וטרקלין, אשר יכול להכיל בנוחות עד 18 אנשים. הוילה כוללת גם אזור כושר אקסקלוסיבי ומספר שירותים נוספים כגון מזגן, חימום, תחנת עבודה עם מחשב עם אינטרנט אלחוטי, טלוויזיה בלוויין, תחנת עגינה לאייפוד, מכונת כביסה, מדיח כלים וכספת. זו וילה מדהימה, חלום, אידיאלי לחגים מרגיעים ליד הים, ממוקם רק כמה קילומטרים מן העיירות הבארוק של Modica, Scicli, Ragusa Ibla ו Noto, אבל גם מרינה די Ragusa עם המועדונים שלה יחד עם המקומות האחרים של Montalbano כגון Sampieri, Punta Secca ואת טירת Donnafugata.
מיקום https://goo.gl/maps/AeStVTsB5rq
הפנים:
בית ראשי: טרקלין, חדר שינה זוגי עם חדר ארונות, חדר אמבטיה עם מקלחת, מרפסת. קומה שנייה: חדר שינה זוגי אחד, חדר שינה טווין אחד, חדר רחצה אחד עם מקלחת, מרפסת קטנה. קומת קרקע: סלון / חדר אוכל, מטבח, 2 חדרי שינה זוגיים עם מקלחת צמודה, חדר כביסה, מרפסת.
בית קטן: קומה ראשונה: סלון / פינת אוכל עם מטבח, חדר שינה זוגי אחד עם מקלחת צמודה, חדר שינה טווין אחד, חדר רחצה אחד עם מקלחת, מרפסת. קומת קרקע (גישה מבחוץ): חדר שינה זוגי אחד עם מקלחת צמודה, חדר שינה טווין / זוגי עם מקלחת צמודה, מרפסת.
אזור כושר, 2 חדרי אמבטיה עם מקלחת, מרפסות, טרסות, ביתן, גינה, בריכת שחיה, מרפסת שמש.
בריכה פרטית
גודל (במטר) 8X15 – עומק 1,30 מקסימום 2,30
פתוח בין 01.04 ל -31.10
-
- Swimming Pool Internet Wifi Baby Bed Parking Fishing Near Air Conditioning Washing Machine Barbecue Dishwasher Window Screens Satellite TVV CR / DVDNo Microwave
-
- Not included in the rental price and to be paid on the spot: Refundable Security Deposit (cash): 1000.00€ Late Arrival: 50.00€ Airport Pickup: to be arranged with the owner On request - Not included in the rental price and to be paid on the spot: Cook: to be arranged with the owner
-
- Included in the rental price: Bed linen and towels (weekly changed) Final Cleaning Gas Water Internet Wifi Babycot Parking Welcome kit